Wednesday, 9 September 2015

Friendship.

MY SHORT STORY:1)My besties

Aku ada kawan macam2 perangai, jenis gila-gila,pandai,semuanya lawa.
Depa selalu ada time aku susah ngan senang.Payah nak cari cek oi.Even kadang2 aku agak annoying,depa redho.Hahaha.And,walaupun aku baru kenai depa setahun lebih,aku dah tau perangai depa yg agak mental tu.Mmg sometimes tu ada kita akan ada terasa atau kecil hati ngn kawan kita.Normal thing.Hahahah.Dear,Asha, Kyrah, Zarul, Zati, Syazana, Put, Fatin, Amani, Alya, Miza,and Fariesya,I love u alls.Thank u,dear my besties.

Kalau nak kekalkan persahabatan kita:
1)Kita perlu faham each other.
2)Jangan cepat sentap sgt dengan gurauan kasar depa.Normal thing lah tu.
3)Jgn terlalu selfish.
4)Jangan cepat sangka buruk.

-"Carilah kawan yg sentiasa ada masa kita susah ngan senang,xkiralah berapa lama persahabatan tu".

-"Kawan yg baik tidak akan membuka aib kawan dia kat org lain walaupun time tu kita bergaduh"


My bae:


Besties \



Image result for happy friendship day image



Image result for nakbebel

1 comment: